Nieuwe leerling

Wordt uw kind 4 jaar of wilt u een ouder kind op onze school inschrijven?

Wij zijn blij met uw belangstelling voor onze school. Als uw kind voor het eerst naar de basisschool gaat, of de overstap maakt van een andere basisschool, is dat een belangrijke stap in zijn of haar leven: in de basisschoolperiode ontwikkelt uw kind zich. Wij zijn er trots op kinderen te mogen begeleiden tijdens deze belangrijke fase in zijn of haar leven. Wij streven ernaar voor alle kinderen een goede tijd op de basisschool te realiseren en het beste uit ieder kind te halen.

Hoe werkt de procedure voor instroom 4-jarigen?

Zodra uw kind vier jaar is kan het tot de basisschool worden toegelaten. Wanneer uw kind ongeveer 3 jaar is vult u dit aanmeldingsformulier* in. Door dit ruim voor de 4e verjaardag van uw kind te doen kunnen wij een goede planning maken. Na invulling en ondertekening stuurt u het aanmeldingsformulier retour, dit kan per e-mail of per reguliere post. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier nemen wij contact met u op voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. Uiteraard mag uw kind hierbij aanwezig zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u alle informatie over ons onderwijs en heeft u de gelegenheid om al uw vragen stellen. Ook de verdere procedure om uw kind definitief bij ons in te schrijven zullen wij met u doornemen.

Hoe werkt de procedure voor zij-instroom?

Dit zijn kinderen die bijvoorbeeld door een verhuizing gedurende de loop van het schooljaar bij ons aangemeld worden. Wanneer u uw kind wil aanmelden vult u dit aanmeldingsformulier* in. Na invulling en ondertekening stuurt u het aanmeldingsformulier retour, dit kan per e-mail of per reguliere post. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier nemen wij contact met u op voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding (liefst onder schooltijd) door de school. Uiteraard mag uw kind hierbij aanwezig zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u alle informatie over ons onderwijs en heeft u de gelegenheid om al uw vragen stellen. Ook de verdere procedure om uw kind definitief bij ons in te schrijven zullen wij met u doornemen. Wij verwachten dat u de school waar uw kind op dat moment is ingeschreven inlicht over uw voornemen om uw kind naar een andere school te laten gaan. Daarnaast nemen wij altijd contact op met de school van herkomst om zo te kunnen garanderen dat wij uw kind adequaat kunnen begeleiden.

* Het invullen, ondertekenen en retourneren van het aanmeldingsformulier garandeert niet dat uw kind definitief is ingeschreven op onze school.

Aanmeldformulieren:

Stichting kom Leren I Aanmeldingsformulier 4-JARIGEN OBS Broekhem.pdf

Stichting kom Leren I Aanmeldingsformulier ZIJ-INSTROMERS OBS Broekhem.pdf

Digitaal contactformulier:

U kunt onderstaande gegevens invullen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Na dit gesprek heeft u de mogelijkheid om uw kind officieel in te schrijven.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw