Naschoolse activiteiten

Ook  dit schooljaar zullen er regelmatig tegen een geringe vergoeding naschoolse lessen aangeboden worden. Meer informatie kunt u opvragen bij Marion Op ’t Root.

Naschoolse lessen beeldend door Juan Heurter. Deze lessen zijn voor leerlingen afwissend uit groep 3-4-5 of groep 6-7-8.

De lessen van groep 3-4-5 die nog in te halen zijn van het afgelopen schooljaar starten zo spoedig mogelijk op de dinsdag van 14.15 – 15.45 uur.

Hierna zal er weer een nieuwe groep kunnen inschrijven met leerlingen uit groep 6,7 en 8. Het zijn 6 lessen à € 8,00.  Totale kosten voor ouders/verzorgers € 48.00. De minimale deelnam is 10 leerlingen.

Naschoolse lessen dans door Chiara Schmetz voor de leerlingen van groep 1/2 die nog ingehaald moeten worden van het afgelopen jaar worden zo spoedig mogelijk ingehaald. Het is nog niet duidelijk of Chiara het komende schooljaar nog tijd heeft om naschoolse lessen dans te geven.

Schoolwebsite door SchouderCom