Het team van OBS Broekhem

Team OBS Broekhem

Het team
De leiding van de school is in handen van Eefje de Wever, directeur en Gavino Tirotto, locatieleider. Samen zijn zij de directie en geven leiding aan het onderwijskundig beleid van de school. Bij afwezigheid van de directeur is Gavino het aanspreekpunt.

Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
1 Elvira Elvira Elvira Carmen Carmen
2 Ann-Sofie Ann-Sofie Ann-Sofie Ann-Sofie Ann-Sofie
3 Simone Simone Marion Marion Simone
4-5 Monique Monique Monique Veronique Veronique
6-7 Maurice Maurice Maurice Maurice Maurice

Veronique

Veronique Veronique Charles Charles
Directie   Eefje   Eefje
Locatieleider Gavino   Gavino Gavino Gavino
IB onderbouw Andrea (middag) Andrea
IB Bovenbouw   Charles Charles (ochtend)
Ondersteuning in de groepen Charles 6-7-8 Marion 6-7-8- Simone 4/5 Andrea 4/5 (ochtend)
Administratieve kracht Cindy (tot 12 uur) Cindy (hele dag) Cindy (tot 12 uur) Cindy (tot 12 uur) Cindy (tot 12 uur)

Extra hulp in de groep
De school heeft dit jaar de mogelijkheid om op bepaalde momenten groepen te splitsen of extra aandacht te geven aan groepjes leerlingen door vaste leerkrachten.

Daarnaast biedt de school stagiaires van verschillende instellingen de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen hun eigen expertise; begeleiden van leerlingen, ondersteunen in de klas en ondersteunen en geven van gymlessen. Het merendeel van de stagiaires zijn van Arcus , Leeuwenborgh en het Cios.

Wij vinden het belangrijk om jonge mensen op te leiden en te begeleiden in hun ontwikkeling. De stagiaires participeren binnen de school als een volwaardig teamlid en ondersteunen de leerkrachten, zowel in als buiten de groep. Zij staan te allen tijde onder de supervisie van hun directe mentor.

Marion op ’t Root coördineert de inzet en begeleiding van deze stagiaires.

Schoolwebsite door SchouderCom